Coachingstraject

Het coachingstraject voor persoonlijke coaching en teamcoaching verschilt. Maar over het algemeen genomen komt het op een paar stappen neer. De duur van het coachingstraject is vanzelfsprekend afhankelijk van het resultaat. Maar maak je geen zorgen, iedereen heeft het in zich om grote stappen te zetten in korte tijd. We kijken daarbij zorgvuldig naar jouw persoonlijke behoefte. 

Het coachingstraject in een paar stappen 

1. Intakegesprek; in dit persoonlijke gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken wij de doelen en jouw verwachtingen, voor jouzelf of voor jouw team of afdeling.

2. Plan van aanpak; op basis van het intakegesprek ontwikkel ik een plan van aanpak om jouw doelen te bereiken. Dit bespreek ik met jou en na je goedkeuring beginnen we aan het coachingstraject.

3. Coachingsessies: we ontmoeten elkaar regelmatig, ofwel live, danwel per beeldscherm. We kunnen daarvoor in mijn praktijk gaan zitten. Maar het bos, een fijn café of het strand vind ik ook een uitstekende setting. Tijdens de sessies gaan we lekker aan de praat. Ik hou de voortgang in het oog en samen bekijken we of we goed op dreef zijn om jouw doelen te bereiken. Gemiddeld is 6 à 7 sessies voor persoonlijke coaching ideaal, maar laat je door dit soort getallen niet tegenhouden.

4. Evaluatie: aan het eind van het coachingstraject evalueren jij en ik samen de voortgang en de behaalde resultaten. Je mag trots zijn. Niet alleen aan het eind van het traject, maar ook na elke sessie. En natuurlijk hier, aan het begin van je verandering.

5. Follow-up; indien gewenst kan ik jou (of je team) met bepaalde regelmaat blijven ondersteunen zodat jij niet weer in oude patronen vervalt en je volop verder kunt ontwikkelen. Dit bespreken we na de evaluatie.

Zeg jij het maar, wat heb jij nodig?

Ik heb persoonlijke coaching nodigIk heb teamcoaching nodigIk maak meteen een afspraak


Ook meer balans in jouw leven?

Op zoek naar een beter evenwicht tussen de dingen die mogen en de dingen die moeten? Meer ruimte maken voor dat wat je gelukkig maakt? Het draait allemaal om balans. Dat rottige toverwoord. Maar ook jij (of jouw team!) heeft een - zij het unieke - balans. Hoe en waar? Daar gaan we naar op zoek! Ik gids jou of je team graag richting een beter evenwicht. En die ontdekkingstocht trappen we af met een lekker bakkie koffie.

Maak een koffiedate voor een vrijblijvende kennismaking